EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

RACNETUL

Meteo Arad

 1. Mai mult înorat (noaptea)

  14°C

  T.min: 12 °C
  T.max: 17 °C

Curs Valutar

 1. EURO 4.6614 ron
 2. USD 3.7984 ron
 3. GBP 5.2814 ron
 4. XAU 163.0820 ron

EXCLUSIV! BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/ Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

 1. Data:
  20.09.2015 18:06
 2. Autor:
  Nae Cațavencu
 3. Categoria:
  Actualitati
 4. Accesari:
  5506
 5. Coment:
  6
 6.  Distribuie pe Facebook


EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

EXCLUSIV!  Circulă în spațiul public o serie de informații de presă privitoare la o așa-zisă stenogramă DIICOT prin conținutul căreia ar plana o serie de acuzații asupra viceprimarului municipiului Arad, Cătălin Țițirigă. Vorbim aici de dosarul ,, prostituate de lux” cum a fost generic numit de către presă la vremea respectivă. Niciodată până acum câteva zile, când informația a plecat de la un site timișorean, nu s-a vorbit de vreo implicare a lui Țițirigă în acest dosar Diicot și nici într-o altă cercetare penală. Asta nu înseamnă că Țițirigă este perfect! Nicidecum. O fi având și el o mie de defecte și minusuri dar pur și simplu în dosarul prostituate de lux nu este implicat sub nici o formă. Nici măcar ca și martor. Mulți se vor întreba de unde au ieșit aceste povești dacă nu exista nici o dovadă a implicării sale. Azi, RĂCNETUL.RO are dovada stenogramelor și a jocului prin care câteva puncte - puncte au făcut diferența lăsându-se să se înțeleagă că Țițirigă ar avea vreo legatură cu dosarul. Presa onorabilă, presa serioasă și care se respectă, ziariștii care nu sar precum ulii pe stârv caută și vin cu dovezi, cu documente, cu informații precise. În stenogramele care au făcut înconjurul României există la un moment dat câteva puncte de suspensie, puncte pe care le vom completă azi și prezentăm tabloul adevaratei discuții dintre viceprimarul Aradului și așa zisul Arthur, cum îl cunoștea Țițirigă pe Paul Mânzu.

Venim cu stenograma care face lumină în discuția telefonică ce ar fi avut loc între Arthur și viceprimarul Aradului. Spunem că ar fi avut loc deoarece organele de cercetare spun pe parcursul cercetării că discuția a fost între Paul Mânzu, cunoscut de arădeni drept Arthur și probabil viceprimarul Aradului. Probabil...

Informația a fost preluată de toată lumea, inclusiv televiziuni de știri dar nimeni, absolut nimeni nu s-a întrebat ce alte cuvinte se ascund în spatele acelor ,,...” din stenograme. În exclusivitate prezentăm fraza lipsă, fraza care schimbă total contextul și mai ales ceea ce lasă să se înțeleagă marelui public. Practic, fraza care face diferența între PENAL și NORMAL.

Aceasta este stenograma apărută în presă:

,,M.P.V.- Da, mister.

CATALIN- Ok. La ce oră îi? 11 dimineaţa? Bine. Ce faci?

M.P.V.- Ce să fac? Uite, mă agit foarte tare, vreau să câştig neapărat procesul cu poliţiştii care mi-au pus… două centuri nu am, telefon că i-am zis că l-am sunat pe Cosmin, mi-a pus telefon fără să vadă că am făcut. Probe video la nimic, trebuie să câştig neapărat procesul ăsta.

CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

CATALIN- Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?

M.P.V- Ba, da, pot.

CATALIN- Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?

M.P.V.- Sau Facebook, da.

CATALIN- Zii!

M.P.V.- Hai că îţi fac o poză şi ţi-o trimit pe aşa, că e destul de complicat, că se scrie aşa, cu M mare.

CATALIN- Hai fă o poa şi trimite-mi pe mesaj!

M.P.V.- Bun şi interesează-te, nu pot să mut aici un proces de genul ăla?

CATALIN- Păi nu ştiu.

M.P.V.- Procesul va fi la Arad. Nu pot să îl fac la Timişoara oare?

CATALIN- Numai dacă pierzi.

M.P.V.- Să încep eu, să dau eu.

CATALIN- Nu, nu.

M.P.V.- Numai dacă?

CATALIN- Dacă pierzi, poţi să faci cerere să se judece la Timişoara.

M.P.V.- A, nu. Sau pot să fac la instanţa superioară aici, nu? Deci nu?

CATALIN- Da.

M.P.V.- Să vin la tribunal să continui aici.

CATALIN- Corect.

M.P.V.- Bine, ok, hai că îţi dau ce trebuie!

CATALIN- Bine, merci!

M.P.V.- Acum în 2 secunde.

CATALIN- Bine ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Dar și următorul set de stenograme de unde rezultă că ,,sursa Ramona”, habar n-avea cine e tipul ăsta, Cătălin. Ori dacă și-ar fi petrecut câteva ceasuri cu el ne îndoim că uita de azi pe ieri.

 

RAMONA- Da

M.P.V.- Alo, ceau Ramo.

RAMONA- Ceau, ceau.

M.P.V.- M-a sunat viceprimarul din Arad, timpul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înţelegi?

RAMONA- Cine?

M.P.V.- Cătălin, tipul ăla din Arad de aseară.

RAMONA- Aha.

M.P.V.- Ce am vrut să spun? Dă Facebook-ul tău rapid şi încearcă să ştergi prostiile care te-am rugat eu de când erai în Franţa să le ştergi, cu copilul ăla, cu căcatul…, cu băieţi aiurea.

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Dacă nu fă-ţi dracu alt Facebook, ia pune nişte poze şi nu ştiu ce să îţi spun eu, deocamdată atât. Cine e fraierul ăla, care îţi apare în 10.000 de poze.

RAMONA- Nu ştiu cine…

M.P.V.- Dar dai untagged, dai untagged! Ţi-e greu să dai? Şi iese afară şi nu îţi mai apare.

RAMONA- Nu, acum dau.

M.P.V.- Hai!

RAMONA- Numai aia, nu?

M.P.V.- Nu aia, toate pozele care îs… cu băieţi.

RAMONA- Păi toate pozele alea.

M.P.V.- Păi toate pozele alea, da, hai!

RAMONA- Deci, în rest pot să las, nu?

M.P.V.- Mişcă-te repede! Hai numai pierde timpul!

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Laşi pe dracu’! Ce nu e bun, nu lăsa.

RAMONA- Na bine.

M.P.V.- Orientează-te!

RAMONA- Ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Bun! În prima stenogramă apare la un moment dat următoarea discuție:,,CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

 

În spatele acelor puncte puncte, în stenogramele originale este scris: ,, Na păi era ce-a care te-am rugat să o ajuți să se înscrie la școală și la Adela aia cu modelingul ce ai zis tu aseară dacă ții minte”

Aceasta este fraza lipsă în stenogramele apărute în presa care s-a grăbit să propage o știre cu orice preț. O frază care schimbă total contextul discuției dacă într-adevăr convorbirea a avut loc între Arthur și vicele Țițirigă. În stenogramele originale în dreptul frazelor lui Țițirigă apare numele Cătălin.

Astăzi, pe pagina de facebook a viceprimarului Țițirigă a apărut și o explicație, punct de vedere privitor la isteria dosarului prostituate de lux:

,,Nu fac parte din dosarul ,,prostituate de lux" Potrivit unor informații apărute în presă, conform cărora aș fi prezent în dosarul ,, prostituate de lux" , mă simt nevoit să fac precizarea că niciodată nimeni nu m-a chemat să dau explicații pe această speță pentru simplul motiv că nu am nici o legătură cu acest caz. Nu înțeleg de unde au apărut aceste stenograme în spațiul public, nu cred că este moral și legal ca fraze scoase din context, cu multe puncte, puncte să facă subiectul unor știri la nivel național. Organele de anchetă nu m-au căutat, întrebat, anchetat pe acest caz. NU AM ȘI NU AM AVUT NICIODATĂ O PROBLEMĂ DE ORDIN PENAL!Viceprimarul municipiului Arad, CĂTĂLIN ȚIȚIRIGĂ”

Discutăm pe larg acest subiect luni seara, TV ARAD, GHILEA SHOW, de la ora 21,00, în exclusivitate.

  

Comentarii (6): Adauga comentariul tau

 1. Valeria Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:50

  Ceva nu e in regula in tot rahatul asta pornit de cineva la comanda altcuiva... Daca viceprimarul asta, un tampit in sine, e vinovat de ce nu l au luat organele de cercetare penala, in speta Diicot-ul. Iar daca nu l au luat inseamna ca e nevinovat. Si atunci lasati l in pace

 2. Cos Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:43

  Titiriga nu e un sfant dar tot ce se scrie in articol este perfect adevarat. Eu am fost la masa cand a avut loc discutia

 3. Adrian Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 01:50

  Sper ca ti-ai luat bani buni pe articolul asta, nu de alta dar cam ce scrie aici te va \"aranja\" cu eventuale consecinte penale sau macar \"restructurarea locurilor de munca\" de ochii lumii. E de inteles ca in Romania ziaristii sunt sclavii politicienilor corupti dar chiar asa sa sustii cu lucruri falsificate un pedofil spagar ...

 4. Radu Constantin Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 09:40

  Cand încercați sa-i spălați imaginea domnului TRASEIST si negociator Titiriga, specificați sursa de unde ați luat STENOGRAMELE !!! Eu am stenogramele ORIGINALE in față si nu apare niciunde fata la care faceți referire, este o invenție a viceprimarului. Eu am scris articolu. Succes la emisiune.

 5. Paul Murgu Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 07:47

  Si ce vrei sa ne spui, ma, băiatule: ca vicele a vrut sa ajute fata...sa se înscrie la școala??? Tu ne crezi pe toți tampiti??? Si ce daca nu a fost chemat martor? Asa a considerat procurorul...

 6. Alina Duminica, 20 Septembrie, 2015
  Ora: 22:39

  N am sa ratez emisiunea asta. Mi se pare ca va avea ceva audienta. presa si presa.Alte stiri dupa Tag-uri

 1. primaria arad
 2. dosarul prostituate de lux
 3. prostituate de lux
 4. stiri arad
 5. arad
 6. pnl
 7. viceprimar arad
 8. catalin titiriga

Alte stiri similare


Dorel Căprar : „Primarul Falcă se joacă de-a administrația pe banii arădenilor“ Dorel Căprar : „Primarul Falcă se joacă de-a administrația pe banii arădenilor“ Vineri, 19 Ianuarie, 2018 12:40 Primarul Gheorghe Falcă a transformat Aradul în jucăria sa personală, arătând pe zi ce trece că face tot ce vrea în acest oraș. În ultima perioadă, primarul se joacă de-a administra ...
Beniamin Vărcuş : Învins de cetăţeni, Falcă îşi linge rănile la umbra democraţiei Beniamin Vărcuş : Învins de cetăţeni, Falcă îşi linge rănile la umbra democraţiei Luni, 15 Ianuarie, 2018 12:18 “Cetăţenii Aradului l-au îngenuncheat pe Falcă Gheorghe, care a fost obligat să renunţe la măsura aberantă de creştere a taxelor şi impozitelor locale. Este încă o dovadă că modul des ...
Adrian Todor : „CET Arad are pierderi de 200 de milioane de lei sub conducerea PNL“ Adrian Todor : „CET Arad are pierderi de 200 de milioane de lei sub conducerea PNL“ Vineri, 12 Ianuarie, 2018 13:07 CET Arad a acumulat, în ultimii opt ani, pierderi de aproximativ 200 de milioane de lei, conform datelor oficiale furnizate de conducerea societății. An de an, a fost nevoie de subvenții masive, de la bug ...
Glad Varga (PNL): „România e sufocată de deșeuri, iar Guvernul PSD stabilește obiective realizabile doar pe hârtie!” Glad Varga (PNL): „România e sufocată de deșeuri, iar Guvernul PSD stabilește obiective realizabile doar pe hârtie!” Vineri, 12 Ianuarie, 2018 13:06 La cinci ani de la termenul limită oficial pentru revizuire şi după ce Comisia Europeană a decis în aprilie 2017 să trimită România în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în ...
Mihai Fifor : Arădenii trebuie să cunoască adevărul cu privire la Cetatea Aradului, vremea poveștilor de tip Falcă a apus Mihai Fifor : Arădenii trebuie să cunoască adevărul cu privire la Cetatea Aradului, vremea poveștilor de tip Falcă a apus Joi, 11 Ianuarie, 2018 18:54 Ministrul Apărării Naționale, senatorul de Arad Mihai Fifor, a ținut astăzi să demonteze public minciunile vehiculate de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cu privire la Cetatea Aradului. Liderul social-dem ...
Dorel Căprar: „PNL îngroapă Aradul în datorii, deși avem excedent de zeci de milioane de euro“ Dorel Căprar: „PNL îngroapă Aradul în datorii, deși avem excedent de zeci de milioane de euro“ Joi, 11 Ianuarie, 2018 12:04 Un oraș bogat, plin de datorii. Cam așa ar putea fi caracterizat Aradul anilor 2004-2018, perioadă în care la cârma orașului s-a aflat administrația PDL/PNL, condusă de Gheorghe Falcă. Deși an ...
Beniamin Vărcuş : “Cu gândul etern la jaf administrativ organizat, fruntaşii PNL Arad nu îşi văd lungul nasului” Beniamin Vărcuş : “Cu gândul etern la jaf administrativ organizat, fruntaşii PNL Arad nu îşi văd lungul nasului” Miercuri, 10 Ianuarie, 2018 14:12 “Cunosc prea bine tupeul lui Gheorghe Falcă şi a echipei porta-voce care îl secondează în infinita campanie gratuită de denigrare a opoziţiei din CLM.”, spune liderul grupului PSD-ALDE ...
Bogdan Boca (PNL): „Parlamentarii PSD Arad au tăiat bani de la fiecare arădean!” Bogdan Boca (PNL): „Parlamentarii PSD Arad au tăiat bani de la fiecare arădean!” Miercuri, 10 Ianuarie, 2018 13:00    „Deputatul PSD Adrian Todor a votat, împreună cu colegii săi de la PSD și ALDE, ca județul Arad să piardă, prin Legea Bugetului din anul 2018, peste 45 de milioane de euro. Asta &ici ...
Florin Tripa : „Primăriile au la dispoziție 96 de milioane de euro pentru modernizarea iluminatului public“ Florin Tripa : „Primăriile au la dispoziție 96 de milioane de euro pentru modernizarea iluminatului public“ Marti, 09 Ianuarie, 2018 10:39 Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR) din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a lansat trei apeluri de proiecte, î ...
Adrian Todor : „CJA bagă încă un milion de euro în gaura neagră numită Aeroportul Arad” Adrian Todor : „CJA bagă încă un milion de euro în gaura neagră numită Aeroportul Arad” Luni, 08 Ianuarie, 2018 10:21 Deputatul PSD Arad Adrian Todor acuză amatorismul conducerii Consiliului Judeţean Arad, atunci când vine vorba despre gestionarea Aeroportului Arad, instituţie aflată în subordinea tripletei Cionca ...

Racnetul


Vreo paișpce... cinșpce


Talk Show TV <<< 40 >>> vezi-toate


Curat condei vezi toate