EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

RACNETUL

Meteo Arad

 1. Mai mult înorat (noaptea)

  14°C

  T.min: 12 °C
  T.max: 17 °C

Curs Valutar

 1. EURO 4.6606 ron
 2. USD 3.7886 ron
 3. GBP 5.3294 ron
 4. XAU 163.2421 ron

EXCLUSIV! BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/ Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

 1. Data:
  20.09.2015 18:06
 2. Autor:
  Nae Cațavencu
 3. Categoria:
  Actualitati
 4. Accesari:
  5531
 5. Coment:
  6
 6.  Distribuie pe Facebook


EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

EXCLUSIV!  Circulă în spațiul public o serie de informații de presă privitoare la o așa-zisă stenogramă DIICOT prin conținutul căreia ar plana o serie de acuzații asupra viceprimarului municipiului Arad, Cătălin Țițirigă. Vorbim aici de dosarul ,, prostituate de lux” cum a fost generic numit de către presă la vremea respectivă. Niciodată până acum câteva zile, când informația a plecat de la un site timișorean, nu s-a vorbit de vreo implicare a lui Țițirigă în acest dosar Diicot și nici într-o altă cercetare penală. Asta nu înseamnă că Țițirigă este perfect! Nicidecum. O fi având și el o mie de defecte și minusuri dar pur și simplu în dosarul prostituate de lux nu este implicat sub nici o formă. Nici măcar ca și martor. Mulți se vor întreba de unde au ieșit aceste povești dacă nu exista nici o dovadă a implicării sale. Azi, RĂCNETUL.RO are dovada stenogramelor și a jocului prin care câteva puncte - puncte au făcut diferența lăsându-se să se înțeleagă că Țițirigă ar avea vreo legatură cu dosarul. Presa onorabilă, presa serioasă și care se respectă, ziariștii care nu sar precum ulii pe stârv caută și vin cu dovezi, cu documente, cu informații precise. În stenogramele care au făcut înconjurul României există la un moment dat câteva puncte de suspensie, puncte pe care le vom completă azi și prezentăm tabloul adevaratei discuții dintre viceprimarul Aradului și așa zisul Arthur, cum îl cunoștea Țițirigă pe Paul Mânzu.

Venim cu stenograma care face lumină în discuția telefonică ce ar fi avut loc între Arthur și viceprimarul Aradului. Spunem că ar fi avut loc deoarece organele de cercetare spun pe parcursul cercetării că discuția a fost între Paul Mânzu, cunoscut de arădeni drept Arthur și probabil viceprimarul Aradului. Probabil...

Informația a fost preluată de toată lumea, inclusiv televiziuni de știri dar nimeni, absolut nimeni nu s-a întrebat ce alte cuvinte se ascund în spatele acelor ,,...” din stenograme. În exclusivitate prezentăm fraza lipsă, fraza care schimbă total contextul și mai ales ceea ce lasă să se înțeleagă marelui public. Practic, fraza care face diferența între PENAL și NORMAL.

Aceasta este stenograma apărută în presă:

,,M.P.V.- Da, mister.

CATALIN- Ok. La ce oră îi? 11 dimineaţa? Bine. Ce faci?

M.P.V.- Ce să fac? Uite, mă agit foarte tare, vreau să câştig neapărat procesul cu poliţiştii care mi-au pus… două centuri nu am, telefon că i-am zis că l-am sunat pe Cosmin, mi-a pus telefon fără să vadă că am făcut. Probe video la nimic, trebuie să câştig neapărat procesul ăsta.

CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

CATALIN- Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?

M.P.V- Ba, da, pot.

CATALIN- Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?

M.P.V.- Sau Facebook, da.

CATALIN- Zii!

M.P.V.- Hai că îţi fac o poză şi ţi-o trimit pe aşa, că e destul de complicat, că se scrie aşa, cu M mare.

CATALIN- Hai fă o poa şi trimite-mi pe mesaj!

M.P.V.- Bun şi interesează-te, nu pot să mut aici un proces de genul ăla?

CATALIN- Păi nu ştiu.

M.P.V.- Procesul va fi la Arad. Nu pot să îl fac la Timişoara oare?

CATALIN- Numai dacă pierzi.

M.P.V.- Să încep eu, să dau eu.

CATALIN- Nu, nu.

M.P.V.- Numai dacă?

CATALIN- Dacă pierzi, poţi să faci cerere să se judece la Timişoara.

M.P.V.- A, nu. Sau pot să fac la instanţa superioară aici, nu? Deci nu?

CATALIN- Da.

M.P.V.- Să vin la tribunal să continui aici.

CATALIN- Corect.

M.P.V.- Bine, ok, hai că îţi dau ce trebuie!

CATALIN- Bine, merci!

M.P.V.- Acum în 2 secunde.

CATALIN- Bine ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Dar și următorul set de stenograme de unde rezultă că ,,sursa Ramona”, habar n-avea cine e tipul ăsta, Cătălin. Ori dacă și-ar fi petrecut câteva ceasuri cu el ne îndoim că uita de azi pe ieri.

 

RAMONA- Da

M.P.V.- Alo, ceau Ramo.

RAMONA- Ceau, ceau.

M.P.V.- M-a sunat viceprimarul din Arad, timpul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înţelegi?

RAMONA- Cine?

M.P.V.- Cătălin, tipul ăla din Arad de aseară.

RAMONA- Aha.

M.P.V.- Ce am vrut să spun? Dă Facebook-ul tău rapid şi încearcă să ştergi prostiile care te-am rugat eu de când erai în Franţa să le ştergi, cu copilul ăla, cu căcatul…, cu băieţi aiurea.

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Dacă nu fă-ţi dracu alt Facebook, ia pune nişte poze şi nu ştiu ce să îţi spun eu, deocamdată atât. Cine e fraierul ăla, care îţi apare în 10.000 de poze.

RAMONA- Nu ştiu cine…

M.P.V.- Dar dai untagged, dai untagged! Ţi-e greu să dai? Şi iese afară şi nu îţi mai apare.

RAMONA- Nu, acum dau.

M.P.V.- Hai!

RAMONA- Numai aia, nu?

M.P.V.- Nu aia, toate pozele care îs… cu băieţi.

RAMONA- Păi toate pozele alea.

M.P.V.- Păi toate pozele alea, da, hai!

RAMONA- Deci, în rest pot să las, nu?

M.P.V.- Mişcă-te repede! Hai numai pierde timpul!

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Laşi pe dracu’! Ce nu e bun, nu lăsa.

RAMONA- Na bine.

M.P.V.- Orientează-te!

RAMONA- Ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Bun! În prima stenogramă apare la un moment dat următoarea discuție:,,CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

 

În spatele acelor puncte puncte, în stenogramele originale este scris: ,, Na păi era ce-a care te-am rugat să o ajuți să se înscrie la școală și la Adela aia cu modelingul ce ai zis tu aseară dacă ții minte”

Aceasta este fraza lipsă în stenogramele apărute în presa care s-a grăbit să propage o știre cu orice preț. O frază care schimbă total contextul discuției dacă într-adevăr convorbirea a avut loc între Arthur și vicele Țițirigă. În stenogramele originale în dreptul frazelor lui Țițirigă apare numele Cătălin.

Astăzi, pe pagina de facebook a viceprimarului Țițirigă a apărut și o explicație, punct de vedere privitor la isteria dosarului prostituate de lux:

,,Nu fac parte din dosarul ,,prostituate de lux" Potrivit unor informații apărute în presă, conform cărora aș fi prezent în dosarul ,, prostituate de lux" , mă simt nevoit să fac precizarea că niciodată nimeni nu m-a chemat să dau explicații pe această speță pentru simplul motiv că nu am nici o legătură cu acest caz. Nu înțeleg de unde au apărut aceste stenograme în spațiul public, nu cred că este moral și legal ca fraze scoase din context, cu multe puncte, puncte să facă subiectul unor știri la nivel național. Organele de anchetă nu m-au căutat, întrebat, anchetat pe acest caz. NU AM ȘI NU AM AVUT NICIODATĂ O PROBLEMĂ DE ORDIN PENAL!Viceprimarul municipiului Arad, CĂTĂLIN ȚIȚIRIGĂ”

Discutăm pe larg acest subiect luni seara, TV ARAD, GHILEA SHOW, de la ora 21,00, în exclusivitate.

  

Comentarii (6): Adauga comentariul tau

 1. Valeria Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:50

  Ceva nu e in regula in tot rahatul asta pornit de cineva la comanda altcuiva... Daca viceprimarul asta, un tampit in sine, e vinovat de ce nu l au luat organele de cercetare penala, in speta Diicot-ul. Iar daca nu l au luat inseamna ca e nevinovat. Si atunci lasati l in pace

 2. Cos Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:43

  Titiriga nu e un sfant dar tot ce se scrie in articol este perfect adevarat. Eu am fost la masa cand a avut loc discutia

 3. Adrian Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 01:50

  Sper ca ti-ai luat bani buni pe articolul asta, nu de alta dar cam ce scrie aici te va \"aranja\" cu eventuale consecinte penale sau macar \"restructurarea locurilor de munca\" de ochii lumii. E de inteles ca in Romania ziaristii sunt sclavii politicienilor corupti dar chiar asa sa sustii cu lucruri falsificate un pedofil spagar ...

 4. Radu Constantin Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 09:40

  Cand încercați sa-i spălați imaginea domnului TRASEIST si negociator Titiriga, specificați sursa de unde ați luat STENOGRAMELE !!! Eu am stenogramele ORIGINALE in față si nu apare niciunde fata la care faceți referire, este o invenție a viceprimarului. Eu am scris articolu. Succes la emisiune.

 5. Paul Murgu Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 07:47

  Si ce vrei sa ne spui, ma, băiatule: ca vicele a vrut sa ajute fata...sa se înscrie la școala??? Tu ne crezi pe toți tampiti??? Si ce daca nu a fost chemat martor? Asa a considerat procurorul...

 6. Alina Duminica, 20 Septembrie, 2015
  Ora: 22:39

  N am sa ratez emisiunea asta. Mi se pare ca va avea ceva audienta. presa si presa.Alte stiri dupa Tag-uri

 1. primaria arad
 2. dosarul prostituate de lux
 3. prostituate de lux
 4. stiri arad
 5. arad
 6. pnl
 7. viceprimar arad
 8. catalin titiriga

Alte stiri similare


Beniamin Vărcuş : „Vom vota doar un contract de salubrizare ce aduce cetăţenilor corectitudine administrativă şi performanţă în planul deservirii.”

Beniamin Vărcuş : „Vom vota doar un contract de salubrizare ce aduce cetăţenilor corectitudine administrativă şi performanţă în planul deservirii.” Joi, 19 Aprilie, 2018 14:47 Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal, Beniamin Vărcuş, precizează că principala grijă a PSD Arad în ceea ce priveşte salubritatea municipiului este ca populaţia să plătească pre ...
Florin Tripa : „Producătorii din sectorul pescuitului şi acvaculturii vor beneficia de ajutoare de stat“ Florin Tripa : „Producătorii din sectorul pescuitului şi acvaculturii vor beneficia de ajutoare de stat“ Miercuri, 18 Aprilie, 2018 12:37 Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare din Camera Deputaților a avizat proiectul de Lege privind aprobarea Programului de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvacultu ...
Sergiu Bîlcea (PNL): “5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu” Sergiu Bîlcea (PNL): “5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu” Marti, 17 Aprilie, 2018 12:09 La doar o săptămână de la începerea campaniei inițiate de către PNL Arad privind construirea parcării subterane în Piața Avram Iancu, peste 5000 de arădeni s-au alăturat acestui proiect ...
Adrian Todor: „Consilierii municipali au dovedit că pot lăsa deoparte jocurile politice, când la mijloc e interesul Aradului “ Adrian Todor: „Consilierii municipali au dovedit că pot lăsa deoparte jocurile politice, când la mijloc e interesul Aradului “ Luni, 16 Aprilie, 2018 11:36 Consiliul Local Municipal Arad a aprobat, în unanimitate, amplasarea monumentului Marii Uniri în vecinătatea Consiliului Județean Arad. Votul din CLM este unul extrem de important, având î ...
Ioan Plaveţi (PNL):”PSD arată cu degetul, dar a votat în unanimitate „ Ioan Plaveţi (PNL):”PSD arată cu degetul, dar a votat în unanimitate „ Luni, 16 Aprilie, 2018 11:35 Ioan Plaveţi, consilier judeţean şi, totodată, reprezentantul Consiliului Judeţean în societatea SC Continental Vest Arad SA aduce o serie de precizări cu privire la controversata dispută legată de a ...
Ilie Cheșa (PSD): „Falcă și aplaudacii lui au dus incompetența la rang de artă“ Ilie Cheșa (PSD): „Falcă și aplaudacii lui au dus incompetența la rang de artă“ Duminica, 15 Aprilie, 2018 12:11 Primăria municipiului Arad, condusă de liberalul Gheorghe Falcă, nu reușește, de mai bine de șase ani de zile, să finalizeze noul stadion UTA. În ciuda acestei triste realități, incompetența admini ...
Adrian Todor : „Primăria Arad blochează finalizarea noului bazin de polo“ Adrian Todor : „Primăria Arad blochează finalizarea noului bazin de polo“ Vineri, 13 Aprilie, 2018 10:41 Deputatul Adrian Todor a solicitat conducerii Companiei Naționale de Investiții, prin intermediul unei întrebări adresate în Parlamentul României, să dea explicații cu privire la stadiul &ic ...
CCIA Arad are cea mai bună ofertă pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, serie nouă 5-6 iunie CCIA Arad are cea mai bună ofertă pentru cursul de Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, serie nouă 5-6 iunie Vineri, 13 Aprilie, 2018 10:36 CCIA Arad informează companiile și instituțiile publice despre începerea înscrierilor pentru cea de-a V-a serie a cursului Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal, unul dintre cele ma ...
Ambasadorul Republicii Populare Chineze, Doctor Honoris Causa al UAV

Ramona Lile „Suntem onorați să îl primim în comunitatea noastră academică pe Excelența Sa, domnul Xu Feihong”
Ambasadorul Republicii Populare Chineze, Doctor Honoris Causa al UAV Ramona Lile „Suntem onorați să îl primim în comunitatea noastră academică pe Excelența Sa, domnul Xu Feihong” Joi, 12 Aprilie, 2018 14:58 Eveniment de marcă la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, astăzi 12 aprilie, când a fost decernat titlul de Doctor Honoris Causa, Excelenței Sale, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotenți ...
Dorel Căprar: „Nu putem concesiona pe 50 de ani Piața Avram Iancu, așa cum vrea primarul Falcă“ Dorel Căprar: „Nu putem concesiona pe 50 de ani Piața Avram Iancu, așa cum vrea primarul Falcă“ Joi, 12 Aprilie, 2018 11:19 Parlamentarii PSD Arad au solicitat un punct de vedere Ordinului Arhitecților din România, cu privire la proiectul propus de Primăria Arad de a se construi o parcare subterană în Piața Avram Iancu. ...

Racnetul


Escu - România electorală!


Talk Show TV <<< 40 >>> vezi-toate


Curat condei vezi toate
BANNER
BANNER