EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

RACNETUL

Meteo Arad

 1. Mai mult înorat (noaptea)

  14°C

  T.min: 12 °C
  T.max: 17 °C

Curs Valutar

 1. EURO 4.6400 ron
 2. USD 3.9322 ron
 3. GBP 5.2076 ron
 4. XAU 162.2804 ron

EXCLUSIV! BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/ Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

 1. Data:
  20.09.2015 18:06
 2. Autor:
  Nae Cațavencu
 3. Categoria:
  Actualitati
 4. Accesari:
  5480
 5. Coment:
  6
 6.  Distribuie pe Facebook


EXCLUSIV!
BOMBĂ ÎN STENOGRAMELE CU VICEPRIMARUL ȚIȚIRIGĂ/

Stenogramele originale schimbă contextul discuției în dosarul ,,prostituate de lux”

EXCLUSIV!  Circulă în spațiul public o serie de informații de presă privitoare la o așa-zisă stenogramă DIICOT prin conținutul căreia ar plana o serie de acuzații asupra viceprimarului municipiului Arad, Cătălin Țițirigă. Vorbim aici de dosarul ,, prostituate de lux” cum a fost generic numit de către presă la vremea respectivă. Niciodată până acum câteva zile, când informația a plecat de la un site timișorean, nu s-a vorbit de vreo implicare a lui Țițirigă în acest dosar Diicot și nici într-o altă cercetare penală. Asta nu înseamnă că Țițirigă este perfect! Nicidecum. O fi având și el o mie de defecte și minusuri dar pur și simplu în dosarul prostituate de lux nu este implicat sub nici o formă. Nici măcar ca și martor. Mulți se vor întreba de unde au ieșit aceste povești dacă nu exista nici o dovadă a implicării sale. Azi, RĂCNETUL.RO are dovada stenogramelor și a jocului prin care câteva puncte - puncte au făcut diferența lăsându-se să se înțeleagă că Țițirigă ar avea vreo legatură cu dosarul. Presa onorabilă, presa serioasă și care se respectă, ziariștii care nu sar precum ulii pe stârv caută și vin cu dovezi, cu documente, cu informații precise. În stenogramele care au făcut înconjurul României există la un moment dat câteva puncte de suspensie, puncte pe care le vom completă azi și prezentăm tabloul adevaratei discuții dintre viceprimarul Aradului și așa zisul Arthur, cum îl cunoștea Țițirigă pe Paul Mânzu.

Venim cu stenograma care face lumină în discuția telefonică ce ar fi avut loc între Arthur și viceprimarul Aradului. Spunem că ar fi avut loc deoarece organele de cercetare spun pe parcursul cercetării că discuția a fost între Paul Mânzu, cunoscut de arădeni drept Arthur și probabil viceprimarul Aradului. Probabil...

Informația a fost preluată de toată lumea, inclusiv televiziuni de știri dar nimeni, absolut nimeni nu s-a întrebat ce alte cuvinte se ascund în spatele acelor ,,...” din stenograme. În exclusivitate prezentăm fraza lipsă, fraza care schimbă total contextul și mai ales ceea ce lasă să se înțeleagă marelui public. Practic, fraza care face diferența între PENAL și NORMAL.

Aceasta este stenograma apărută în presă:

,,M.P.V.- Da, mister.

CATALIN- Ok. La ce oră îi? 11 dimineaţa? Bine. Ce faci?

M.P.V.- Ce să fac? Uite, mă agit foarte tare, vreau să câştig neapărat procesul cu poliţiştii care mi-au pus… două centuri nu am, telefon că i-am zis că l-am sunat pe Cosmin, mi-a pus telefon fără să vadă că am făcut. Probe video la nimic, trebuie să câştig neapărat procesul ăsta.

CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

CATALIN- Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?

M.P.V- Ba, da, pot.

CATALIN- Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?

M.P.V.- Sau Facebook, da.

CATALIN- Zii!

M.P.V.- Hai că îţi fac o poză şi ţi-o trimit pe aşa, că e destul de complicat, că se scrie aşa, cu M mare.

CATALIN- Hai fă o poa şi trimite-mi pe mesaj!

M.P.V.- Bun şi interesează-te, nu pot să mut aici un proces de genul ăla?

CATALIN- Păi nu ştiu.

M.P.V.- Procesul va fi la Arad. Nu pot să îl fac la Timişoara oare?

CATALIN- Numai dacă pierzi.

M.P.V.- Să încep eu, să dau eu.

CATALIN- Nu, nu.

M.P.V.- Numai dacă?

CATALIN- Dacă pierzi, poţi să faci cerere să se judece la Timişoara.

M.P.V.- A, nu. Sau pot să fac la instanţa superioară aici, nu? Deci nu?

CATALIN- Da.

M.P.V.- Să vin la tribunal să continui aici.

CATALIN- Corect.

M.P.V.- Bine, ok, hai că îţi dau ce trebuie!

CATALIN- Bine, merci!

M.P.V.- Acum în 2 secunde.

CATALIN- Bine ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Dar și următorul set de stenograme de unde rezultă că ,,sursa Ramona”, habar n-avea cine e tipul ăsta, Cătălin. Ori dacă și-ar fi petrecut câteva ceasuri cu el ne îndoim că uita de azi pe ieri.

 

RAMONA- Da

M.P.V.- Alo, ceau Ramo.

RAMONA- Ceau, ceau.

M.P.V.- M-a sunat viceprimarul din Arad, timpul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înţelegi?

RAMONA- Cine?

M.P.V.- Cătălin, tipul ăla din Arad de aseară.

RAMONA- Aha.

M.P.V.- Ce am vrut să spun? Dă Facebook-ul tău rapid şi încearcă să ştergi prostiile care te-am rugat eu de când erai în Franţa să le ştergi, cu copilul ăla, cu căcatul…, cu băieţi aiurea.

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Dacă nu fă-ţi dracu alt Facebook, ia pune nişte poze şi nu ştiu ce să îţi spun eu, deocamdată atât. Cine e fraierul ăla, care îţi apare în 10.000 de poze.

RAMONA- Nu ştiu cine…

M.P.V.- Dar dai untagged, dai untagged! Ţi-e greu să dai? Şi iese afară şi nu îţi mai apare.

RAMONA- Nu, acum dau.

M.P.V.- Hai!

RAMONA- Numai aia, nu?

M.P.V.- Nu aia, toate pozele care îs… cu băieţi.

RAMONA- Păi toate pozele alea.

M.P.V.- Păi toate pozele alea, da, hai!

RAMONA- Deci, în rest pot să las, nu?

M.P.V.- Mişcă-te repede! Hai numai pierde timpul!

RAMONA- Na bun.

M.P.V.- Laşi pe dracu’! Ce nu e bun, nu lăsa.

RAMONA- Na bine.

M.P.V.- Orientează-te!

RAMONA- Ceau.

M.P.V.- Ceau, ceau.

 

Bun! În prima stenogramă apare la un moment dat următoarea discuție:,,CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.

M.P.V.- Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.

 

În spatele acelor puncte puncte, în stenogramele originale este scris: ,, Na păi era ce-a care te-am rugat să o ajuți să se înscrie la școală și la Adela aia cu modelingul ce ai zis tu aseară dacă ții minte”

Aceasta este fraza lipsă în stenogramele apărute în presa care s-a grăbit să propage o știre cu orice preț. O frază care schimbă total contextul discuției dacă într-adevăr convorbirea a avut loc între Arthur și vicele Țițirigă. În stenogramele originale în dreptul frazelor lui Țițirigă apare numele Cătălin.

Astăzi, pe pagina de facebook a viceprimarului Țițirigă a apărut și o explicație, punct de vedere privitor la isteria dosarului prostituate de lux:

,,Nu fac parte din dosarul ,,prostituate de lux" Potrivit unor informații apărute în presă, conform cărora aș fi prezent în dosarul ,, prostituate de lux" , mă simt nevoit să fac precizarea că niciodată nimeni nu m-a chemat să dau explicații pe această speță pentru simplul motiv că nu am nici o legătură cu acest caz. Nu înțeleg de unde au apărut aceste stenograme în spațiul public, nu cred că este moral și legal ca fraze scoase din context, cu multe puncte, puncte să facă subiectul unor știri la nivel național. Organele de anchetă nu m-au căutat, întrebat, anchetat pe acest caz. NU AM ȘI NU AM AVUT NICIODATĂ O PROBLEMĂ DE ORDIN PENAL!Viceprimarul municipiului Arad, CĂTĂLIN ȚIȚIRIGĂ”

Discutăm pe larg acest subiect luni seara, TV ARAD, GHILEA SHOW, de la ora 21,00, în exclusivitate.

  

Comentarii (6): Adauga comentariul tau

 1. Valeria Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:50

  Ceva nu e in regula in tot rahatul asta pornit de cineva la comanda altcuiva... Daca viceprimarul asta, un tampit in sine, e vinovat de ce nu l au luat organele de cercetare penala, in speta Diicot-ul. Iar daca nu l au luat inseamna ca e nevinovat. Si atunci lasati l in pace

 2. Cos Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 10:43

  Titiriga nu e un sfant dar tot ce se scrie in articol este perfect adevarat. Eu am fost la masa cand a avut loc discutia

 3. Adrian Marti, 22 Septembrie, 2015
  Ora: 01:50

  Sper ca ti-ai luat bani buni pe articolul asta, nu de alta dar cam ce scrie aici te va \"aranja\" cu eventuale consecinte penale sau macar \"restructurarea locurilor de munca\" de ochii lumii. E de inteles ca in Romania ziaristii sunt sclavii politicienilor corupti dar chiar asa sa sustii cu lucruri falsificate un pedofil spagar ...

 4. Radu Constantin Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 09:40

  Cand încercați sa-i spălați imaginea domnului TRASEIST si negociator Titiriga, specificați sursa de unde ați luat STENOGRAMELE !!! Eu am stenogramele ORIGINALE in față si nu apare niciunde fata la care faceți referire, este o invenție a viceprimarului. Eu am scris articolu. Succes la emisiune.

 5. Paul Murgu Luni, 21 Septembrie, 2015
  Ora: 07:47

  Si ce vrei sa ne spui, ma, băiatule: ca vicele a vrut sa ajute fata...sa se înscrie la școala??? Tu ne crezi pe toți tampiti??? Si ce daca nu a fost chemat martor? Asa a considerat procurorul...

 6. Alina Duminica, 20 Septembrie, 2015
  Ora: 22:39

  N am sa ratez emisiunea asta. Mi se pare ca va avea ceva audienta. presa si presa.Alte stiri dupa Tag-uri

 1. primaria arad
 2. dosarul prostituate de lux
 3. prostituate de lux
 4. stiri arad
 5. arad
 6. pnl
 7. viceprimar arad
 8. catalin titiriga

Alte stiri similare


Mihai Fifor : Lipsa de investiţii în Arad, stigmatul administraţiei Falcă Mihai Fifor : Lipsa de investiţii în Arad, stigmatul administraţiei Falcă Joi, 16 Noiembrie, 2017 10:40 Senatorul de Arad Mihai Fifor, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, rămâne din nou uimit de tupeul fără limite al primarului Gheorghe Falcă, care încearcă iarăşi să creeze confuzie &ici ...
Dorel Căprar : Lipsa totală de viziune a administraţiei Falcă provoacă din nou situaţii limită Dorel Căprar : Lipsa totală de viziune a administraţiei Falcă provoacă din nou situaţii limită Marti, 14 Noiembrie, 2017 14:26 Deputatul PSD Dorel Căprar este dezolat că până şi minimul de normalitate pentru arădeni se clădeşte pe greşelile şi incompetenţa administraţiei Falcă şi pe ajustările forţate, determinate de ...
CCIA : CURSURI CALIFICARE, INIŢIERE ŞI PERFECŢIONARE CCIA : CURSURI CALIFICARE, INIŢIERE ŞI PERFECŢIONARE Luni, 13 Noiembrie, 2017 14:24 Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad demarează în perioada următoare cursuri noi: BUCĂTAR, FORMATOR ŞI INSPECTOR RESURSE UMANE. Formarea profesională a adulţilor cuprinde formarea profes ...
Dorel Căprar: “Milioane de români vor avea de câştigat în urma măsurilor fiscale adoptate de Guvern” Dorel Căprar: “Milioane de români vor avea de câştigat în urma măsurilor fiscale adoptate de Guvern” Vineri, 10 Noiembrie, 2017 11:14 Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, spune că în urma măsurilor fiscale adoptate de Guvernul României, milioane de români vor avea de câştigat. De la angajaţii cu salariul m ...
Florin Tripa : Conducerea CJA trebuie să demisioneze, ca să nu pierdem fondurile pentru drumuri şi spitale” Florin Tripa : Conducerea CJA trebuie să demisioneze, ca să nu pierdem fondurile pentru drumuri şi spitale” Miercuri, 08 Noiembrie, 2017 13:36 Deputatul PSD Arad Florin Tripa solicită demisia întregii conduceri a Consiliului Judeţean Arad, conducere pe care o acuză de incompetenţă. Parlamentarul arădean spune că instituţia condusă de libe ...
CCIA : Cursuri de Web Design şi Java CCIA : Cursuri de Web Design şi Java Miercuri, 08 Noiembrie, 2017 11:56 Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a început sesiunea de înscrieri pentru cursurile de WEB DESIGN ŞI JAVA.   Cursurile se derulează în parteneriat cu IT SCHOOL. &nb ...
Marius Sulincean (PSD) : „Ghioroc NU a fost în veci parte a vreunui Masterplan pe Turism, indiferent de culoarea politică a Guvernului. Niciodată ! ” Marius Sulincean (PSD) : „Ghioroc NU a fost în veci parte a vreunui Masterplan pe Turism, indiferent de culoarea politică a Guvernului. Niciodată ! ” Marti, 07 Noiembrie, 2017 12:49 PNL Arad îşi joacă pe toate mesele cartea dezinformării, a pseudo-adevărurilor şi răstălmăcirii informaţiilor în interesul propriei propagande politice. Una dintre ultimele şopârle este ...
Adrian Todor : „Marile investiții din Arad se realizează cu bani de la guvern“ Adrian Todor : „Marile investiții din Arad se realizează cu bani de la guvern“ Duminica, 05 Noiembrie, 2017 12:34 Primarul Gheorghe Falcă nu scapă nicio ocazie să acuze parlamentarii PSD, Guvernul PSD, miniștrii PSD de tot felul de năzbâtii. „Parlamentarii PSD nu aduc bani la Arad“ e lozinca preferată ...
Florin Tripa : Prima reuniune între primarii din judeţ şi reprezentanţii ENEL demonstrează că putem găsi un numitor comun. Florin Tripa : Prima reuniune între primarii din judeţ şi reprezentanţii ENEL demonstrează că putem găsi un numitor comun. Vineri, 03 Noiembrie, 2017 12:28 Conform promisiunii publice, deputatul PSD Florin Tripa a iniţiat ieri o întâlnire la Prefectura Arad, între reprezentanţii ENEL şi edilii locali din judeţ. La reuniune a fost prezent şi dep ...
Glad Varga (PNL): Instituţiile „de mediu” pasează la greu în cazul tăierilor ilegale Glad Varga (PNL): Instituţiile „de mediu” pasează la greu în cazul tăierilor ilegale Vineri, 03 Noiembrie, 2017 12:27 În iulie 2017, doamna Doina Pană, ministrul apelor şi pădurilor, ne anunţa că toate imaginile cu tăieri rase prezentate în media sunt din 2008 şi sunt vehiculate pentru a crea emoţie. În ...

Racnetul


Vreo paișpce... cinșpce


Talk Show TV <<< 40 >>> vezi-toate


Curat condei vezi toate