RACNETUL

Meteo Arad

 1. Mai mult înorat (noaptea)

  14°C

  T.min: 12 °C
  T.max: 17 °C

Curs Valutar

 1. EURO 4.9016 ron
 2. USD 4.5101 ron
 3. GBP 5.5473 ron
 4. XAU 279.2843 ron

Despre noi


www.racnetul.ro

Întotdeauna un proiect în media înseamnă – evident – şi un act de curaj. Cu atât mai mult cu cât demarăm o televiziune care emite cu preponderenţă online, un pas revoluţionar în ceea ce priveşte televiziunea viitorului. Şi, în opinia noastră, televiziunea viitorului se află pe conexiunea de internet, pe platformele digitale. De aceea suntem şi noi aici. Răcnetul.ro este şi un pariu. Un pariu cu noi înşine şi până la urmă un rămăşag cu viitorii noştri telespectatori. Şi care, sperăm, nu vor fi puţini.

Răcnetul.ro este un pas către mâine. Un mâine care înseamnă televiziuni ce emit pe internet. Deja, o nouă gamă de televizoare LCD posedă un sistem de operare compatibil cu reţeaua de internet, astfel încât vizionarea unui post de televiziune online devine realitate. O realitate în care avem ambiţia să ne găsim şi noi. Să fim cu un pas înaintea vremurilor viitoare. Este limpede faptul că internetul nu a avut încă ,,explozia” la care se aşteptau mulţi profeţi. Această explozie începe abia acum. Şi va fi revoluţia internetului! Revoluţie la care vrem să punem şi noi umărul.

Răcnetul.ro este televiziunea ta dar este și ziarul tău de știri. În paginile noastre te vei regăsi cu siguranţă. Mai mult decât atât, Răcnetul.ro este locul unde, dacă ai ceva de spus o vei putea face intrând în direct cu noi ( prin transmisii live, telefon, videotelefon sau chiar online prin camera web, folosind programe de comunicare online, gen Skype ). Nu trebuie să fii om politic sau personalitate locală ori naţională, Răcnetul.ro are loc pentru toată lumea. Ba mai mult, îţi vei putea face chiar tu propria emisiune. Totul este să păstrăm, evident, un limbaj adecvat, să avem cultura necesară, gramul de nebunie, spiritul de aventură. Însă nici nu mă îndoiesc de faptul că noi ne-am adresat întotdeauna oamenilor care cunosc puterea cuvântului, sensul frazei şi sunt spirituali. Totul este să ai curaj! De aceea ne-am hotărât să dăm televiziunii o nouă faţă.

Avem câteva cuvinte de ordine care ne vor conduce în acest demers: SERIOZITATE, ECHIDISTANTA, PROFESIONALISM, DIVERSITATE.

Acestea sunt ingredientele care ne vor conduce către emisiuni de calitate, transmisiuni în direct, talk show-uri de impact, reportaje, analize pertinente şi concerte din toate genurile muzicale. Însă, ca orice început, este greu, o greutate pe care avem ambiţia să o depăşim cu ajutorul dumneavoastră – telespectatorii din comunitatea internet şi nu numai, deoarece într-un timp - spunem noi - relativ scurt, ne dorim să intrăm în casele dumneavoastră şi pe reţelele de cablu ori satelit. Până atunci, programele televiziunii Răcnetul.ro pot fi urmărite cu uşurinţă şi pe ecranele televizoarelor, folosind un cablu scart care să lege calculatorul dumneavoastră de televizor. Astfel, imaginea de pe ecranul calculatorului se mută – firesc – pe ecranul televizorului.

Acest demers jurnalistic a fost creat de o mână de oameni tineri, ambiţioşi, jurnalişti recunoscuţi în sfera lor de activitate, dar care aşteaptă ca şi tu să vii în echipă, să te alături unui demers absolut onest. 

www.racnetul.roEscu - România electorală!


Talk Show TV <<< 41 >>> vezi-toate


Curat condei vezi toate