Japonezii de la Yazaki au un punct de vedere oficial

RACNETUL

Meteo Arad

 1. Mai mult înorat (noaptea)

  14°C

  T.min: 12 °C
  T.max: 17 °C

Curs Valutar

 1. EURO 4.9468 ron
 2. USD 4.4284 ron
 3. GBP 5.9528 ron
 4. XAU 255.1269 ron

Japonezii de la Yazaki au un punct de vedere oficial

 1. Data:
  24.01.2014 09:56
 2. Autor:
  Redactia
 3. Categoria:
  Ai puţintică răbdare
 4. Accesari:
  818
 5. Coment:
  0
 6.  Distribuie pe Facebook


Japonezii de la Yazaki au un punct de vedere oficial

În urma ultimelor apariţii din mass-media referitoare la Yazaki Component Technology SRL Arad, reprezentanţii companiei doresc să facă următoarele precizări:

Yazaki Component Technology doreşte extinderea operaţiunilor sale din Arad. În acest sens, avem planificată o investiţie strategică de aproximativ 10 milioane de euro, din care pentru circa 3 milioane de euro ne aflăm în proces de reaplicare pe schemele de ajutor de stat. Suntem încrezători că am reuşit clarificarea tuturor cerinţelor legale şi că aplicaţia noastră va primi un răspuns pozitiv.

Mulţumim de altfel tuturor reprezentanţilor, atât ai administraţiei locale cât şi ai administraţiei centrale, pentru deschiderea şi interesul de care au dat dovadă în acest proces. Noua investiţie va însemna crearea directă de locuri de muncă, sprijinirea industriei locale şi asigurarea unor sume suplimentare la bugetul local şi la cel naţional, în beneficiul final al cetăţenilor Aradului, cât şi al românilor în general.

Mai mult, investiţia va completa domeniul de activitate al companiei şi va mări gradul de competitivitate al locaţiei din Arad, asigurându-i viitorul pe termen lung.
Yazaki Component Technology Arad este membră a Grupului Yazaki, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de distribuţie electrică de putere şi de transmisie a datelor pentru industria auto la nivel mondial. Cu o istorie de peste 80 de ani, Grupul Yazaki operează în 40 de ţări.

În România din anul 2003, grupul Yazaki a investit peste 100 de milioane de EUR, a angajat în mod direct peste 4000 de oameni şi a suplimentat bugetul local şi cel naţional cu taxe şi impozite, plătite la zi, de peste 100 de milioane de EUR. 

Comentarii (0): Adauga comentariul tau

Nu sunt comentarii.


Racnetul


Escu - România electorală!


Talk Show TV <<< 41 >>> vezi-toate


Curat condei vezi toate